I gang med planlegging av vårens møte eller konferanse?

Samles avdelingen eller firmaet på Grand – vil dere finne inspirasjon i omgivelser kjennetegnet av tradisjon og eleganse.

Konferanse på Grand Konferanse- og Festlokaler

Lokalene på Grand ble nyrenovert i 2018 og er oppdatert med førsteklasses teknisk utstyr. Enestående akustikk, sammen med topp moderne belysning og ventilasjon gjør lokalene svært godt egnet til alle typer bedriftsarrangement.

Lokalene har beliggenhet i hjertet av Bergen, rett ved Ole Bulls plass. Det er kort vei til til bybane, buss og taxi, og dette gjør Grand Konferanse- og Festlokaler til et glimrende sted å samles.

Dagpakke fra 590 kr per person
- Møterom med standard teknisk utstyr og prosjektor
- Trådløst internett
- Kaffe/te/isvann tilgjengelig under hele møtet
- Lekker pausemat til to av kaffepausene
- Forfriskende lunsj fra vårt anerkjente kjøkken

Overnatting? Vi tilbyr rabatterte priser for våre konferansegjester på alle våre hotell.
Konferansemiddag fra 295 kr for 2-retter og 365 kr for 3-retter.

Våre lokaler

Med totalt 1800 kvm fordelt på fem ulike lokaler, er Grand Konferanse- og Festlokaler stedet for både små og store arrangement. Om du skal arrangere et mindre styremøte eller en heldagskonferanse for 300 deltagere, vil dere oppleve en atmosfære som gir hygge, glede og inspirasjon.

Vår viktigste oppgave er å skape minnerike opplevelser for deg som gjest. I tillegg til gode matopplevelser, en profesjonell stab og tilrettelegging, får du hos oss sjelfulle og flotte lokaler med moderne funksjonalitet og den gode atmosfæren.

Konferanselokaler De Bergenske

I tillegg til lokaler på Grand kan vi også tilby møterom og konferanselokaler på Bergen Børs, Zander K, Hotel Grand Terminus, Augustin Hotel og Kalfaret Brygghus. Prøv vår lokalveiviser for å finne et lokale som passer akkurat ditt arrangement.